За нас

От повече от сто години фирма Colombin съчетава традиция, технология и развойна дейност, за да създава натурални и широко приложими коркови тапи, идеални за запазване на уникалните качества на всяко вино.

Много неща са се променили, откакто в края на XIX век г-н Джовани Мария Коломбин е започнал своята дейност в гр. Триест. Но неговите страст и усърдие са си останали все същите, предавани от поколение на поколение и до днес.
Защото както тогава, и днес фирма Colombin подбира само най-добрия корк, използва сложни инсталации и подлага всеки производствен процес на сертифициране, за да създаде най-иновативните тапи от суровина, несравнима като достойнства и функционалност, при максимално опазване на околната среда.
По всички тези причини фирма Colombin заема лидерска позиция в производството и търговията с коркови тапи в Италия и работи в още 34 страни на международния пазар.
 

Ефективност

Ефективност

Интернационалност

Интернационалност

Иновация

Иновация

Коркът: околна среда и традиция.

 
Фирма Colombin следи пряко всички етапи на производство и търговия – от добива на суровината до продажбата на завършената продукция, за да гарантира максимално качество и опазване на околната среда на всички пазари, на които работи, като е силна именно в един продукт – коркът, който е 100% рециклируем.

Продукти

Услуги

Предпродажбено обслужване

Анализ на вътрешния профил на бутилката

Предпродажбено обслужване

Препоръки за затварянето с тапи

Преди покупката

Персонализирано разработване на клишето

След покупката

Пълни лабораторни анализи

След покупката

Проверка на условията на съхранение и употреба

Post-vendita

Numero Verde
800 598 676

Новини

Новини
August 2017

Cork Evolution on the magazine “Industrie delle Bevande”

The specialised magazine Industrie delle Bevande has dedicated a series of articles to Colombin: the last one, focused on the original line Cork Evolution, has been published on the magazine August issue.

Download the article.

Download

Технически характеристики

Ръководства

Сертификати и декларации